VemSaHurVarWhat?

DET ÄR FAN INTE MITT FEL! Skyll skiten på somailerna! Det dom söom är orsaken till krig, skövling och isglass!!!! INTE JAG.
Hej


Varför ser det här ut som ett porrfilmsomslag??


Bara jag som får lite dåliga vibbar här?
Kolla hur slampigt hon är klägg. Och kolla på snubbens muskler. Som upplagt för lite uschusch här tror jag.... Säger bara "GET A ROOM!"

"Det hände en grej"

Fan asså...
Jag förlorade spelet
Kylskop
Jag har tappat bort det
Lost it
The GAME MUTHER FUCKER
Blast
Göran vet du vad?
osv.

Dessa kostar meningar betyder att man har förlorat the game. Vilket jag då just gjort. Och så ärven du.
För att fittas med allt och alla så gjorde jag den här söta bilden och spammande ut på vänners Walls på FaceBook:

Credds till Nico som är där på bilden. Ja alltså, han är snubben till vänster med glaset. Men kan lätt förväxlas med apan till höger. Finns många likheter. Men det här är inte meningen att bli ett "Lika som bär" inlägg, så käften nu! Kul med partypics där han är så... söt(?), eller i alla fall sydamerikan... Den fan.



































Tack för uppmärksamheten och gonatt!

GASEN SITTER TILL HÖGER

Ett återkommande inslag i dagens samhälle är alla dessa fruktansvärt långsamma tanterna(?). JAG BLIR SJÄLVMORDSBENÄGEN.
Det borde införas ett obligatoriskt farttest på tanter över 55 snurrsläng(jordevarv). Och då är det fan ingen fartkamera jag snackar om, utan en arg jävla tjugoåring som ska sitta i passagerarsätet och gorma åt dom att följa hastighetsbegränsningen och öka på 10-20km/h och inte dra ifrån 20-40!! Klarar dom stressen av en ivrigt skrikande och gestikulerande hashhög halvbäver med tandställning i sätet bredvid får dom behålla körkortet ytterligare fyra månader.
På detta ämnet hittade jag en trevliga hemsidan. Så istället för att sno några bilder därifrån, länkar jag den istället: http://www.zazzle.se/slow+bildekaler

Nu när jag har fått rage'a färdigt tycker jag vi tar varandra i händerna och mediterar en stund


Himmel, Lager och så lite öra

Där i skyn. Lyser en stjärna. Så klar. Så stark. Så vacker.
Tänk om man den kunde ta ner till oss här på jorden.
Då skulle den antagligen bränna skiten ur som.. För jag har hört att stjärnor är sjuuukt stora.
Och jävligt heta!
Och inte heta som i snygga.
Utan heta som i galet jävla varm.



Häromdagen hörde jag på jobbet när en av mina kolegor sa till den andra:
"Har vi några Grabbtest kvar?"
"Näa, JO, här är några kvar!"
Och genast kom bilder som vanligt upp i min skalle. "Grabb test??" Jag såg framför mig jag tar ett grabbtest och springer in på toan och slevar upp lite svett på en skedliknande gul papp-bit. Och ser hur den färgas rosa eller blå. Blå är indikation på att man är man på riktigt eller rosa om man är lite tveskärtad, fikus, HBT, inte som andra, gay, kaktus, har liten snopp, gillar tyska män...
Jag var på vippen att fråga min kollega va fan ett Grabbtest var, innan jag insåg mitt fatala misstag. Inte fan fråga han om ett grabbtest, utan om ett GRAV-TEST.... Jag dog, vilken jävla tur att jag inte frågat, då hade jag hamnat i helvettet för min dåliga hörsels och inkompetens att förstå när jag hört fels skull.


Jag har fått kritik för att jag varit inaktiv med skrivandet. DET ÄR FAN ORÄTTVIST!! Jag har postat 26 inlägg, varav dom första 20(typ) var dagar i följd. Och med tanke på hur mycket text som skrivits och hur mycket tid i PhotoShop som en del har tagit känner jag mig kränkt(vilket verkar vara ett modernt och coolt orda att använda), och förtalad(inte lika coolt ord, men det coolt ändå, för man kan åtala folk för förtal). VIK HÄDAN KRITIKENS MISSFOSTER!!

Eller, det kanske var lite starkt uttrycket. Behöver nog en spark i röven för att skriva just nu. Ty min tid är det kort om dessa dagar. (alltså inte just måndagar utan nästan alla dagar)
Kreativiteten har flutit ur mig på ett fatalt sett! Det måste vara Belindas fel.... Helt enkelt.
För dig som inte orkar vänta mellan inläggen kan ju gå tillbaks och läsa om tidigare inlägg. Det gör jag ibland och inser vilket jävla geni jag är!!
Vill ni ha fler inlägg, så skriv gärna en kommentar över något ni funderat över eller något ni vill att jag ska fundera över. Det kan räcka med ett enda ord för att det ska börja spinna i mina hjärncylindrar(det eter väll så, eller?), eller en fras, en företeelse, EN BILD eller ett citat ur bibeln som är extra intressant eller slumpmässigt valt. TACK FÖR DIN GÅVA(hjälp).


Dagens anatomilektion:

Varför är det en hästtjej på 14"vårar" och en sjuk musiker på 50"bast" som namngett örats delar??
Kan någon förklara det för mig!? Nä, jag tänkte väll det... Det kan inte jag heller, men jag ska fan försöka!

Året är 1638. En kåt musiklärare ifrån Flen inser sitt livs impotens och börjar se sig om efter något bättre att ägna sitt liv åt. Musikläraren, vars namn var "Jarl af Fredlös" beger sig på en vandring mot landets huvFvudstad för att finna mening med sitt fördärvade liv. Jarl vandrar dag och natt tills han faller huvFvudstupa på vägen.
Några timar senare vaknar Jarl avf att en fet fan till älg slickar honom i mellangärdet. Jarl blir högst förvånad och något lätt entusiastisk och ställer sig snabbt upp för att återgälda tjänsten. Men då se älgen Jarls ofantligt fula ansikte och galloperade iväg som en sinnesrubbad antilop.


Besvikelsen slår Jarl som en slägga. Han däckar på platsen.
Ytterligare några timmar senare väcks han av att en knubbig fot drämmer till honom över örat. Jarl ställer sig upp och gormar onämnbara svordomar
(inte för att det skulle vara störande med svordomar, utan för att jag inte kan uttala dom). Där står en tjock liten tös men två fötter och två ben. Men helt utan armar och ben.
Hon träffade Jarls huvud så hårt att det börjar falla av, och innanmätet rinner ut. Flickan pekat på ett ben och säger, Stigbygel. Jarl i sin tur plockar upp en annan del och säger Örontrumpet. Detta namngivande fortsätter tills alla benen och delarna är slut. Jarl straffknullar tjejen och ger henne ett kokt stryk, som var vanligt på den här tiden, inget konstigt alls! Jarl tar med sig delarna av sitt öra och fortsätter sin vandring till huvFFUVudstaden där han vandrar in på närmsta hospital och klargör vad han har i sin hand.


Under tidens gång har mer exakta namn tillkommit och ersatt Jarls och flickans namn på de delar de då inte hade den blankaste jväla aning om va va för något. Till exempel hette hörselnerven tidigare "Dragbasun"




Det var det det.
Glöm inte att hjälpa mig med inspiration, lämna en kommentar om nu kan ett ord, en fras, ett citat eller en företeelse som är av den ovanligare varianten.
SMEEEK

It is time.

"There was a Time" Men det tiden är inte nu, nu är tid för ett återerövrande av bloggen och nyskapande av ett mästerverk(?). Eller typ något i den stilen i alla fall. Man vet aldrig var detta kommer att leda, ni vet inte, jag har ingen jävla aning, inte ens Gud kan förutse vad som här kommer att skrivas. Som vanligt har jag noll koll på vad jag ska skriva härefter. Inte en susning, ingen aning, hissen har snattan mellan markplan och våning ett.
Det känns dock som mycket av min kreativitet har runnit ur mig. Och än en gång får vi skyla på en tjej...

Till att börja med kan vi kanske nämna att jag har en bombsäker affärside! Och nej, det handlar inte om att sälja bombsäkra väskor och hattar i grönt och lila. Nej, idén är den: Har inte ni också tröttnat på att blåsa balonger varje gång det är kalas på gång? Vad sägs om FÄRDIGUPPBLÅSTA BLLONGER!? Vem skulle inte köpa sånna!!? Kanske inte alla, men många.

MANANANANNANA!!!! hÄR ÄR JAG!! Varför finns CAPSLOCK OM DET INTE ÄR MENINGEN ATT MAN SKA ANVÄNDA DEN STUP I KVARTEN?! På tal om kvart, så är uttrycket "kvarta" eett uttryck som används alldeles för lite i våran moderna värld.
Ett annat uttryck som gjorde lilla Belnida förvirrad häromdan var när jag sa "Ska bara gå och slå en sjua." Hon kollade snett på mig och sa, "Men här finns ingen sjua?" Linus drog en på sitt mellangärde och sen ytterligare ett pek i riktingng mot toaletten. Ett häpet uttryck flög över Belindas ansikte. Linus slår sig för pannan och säger,
"Jag ska slå en drill, Kasta vatten, Pudra näsan, Vattna gräset, odla äpplen, bomba Iraq, heja på kamphundar, PISSA!!" Belinda ser förvånad ut och säger, "Okeeeej." Hon är så fin hon, så blond och blåögd som bara hon kan vara... HEJ BELINDA! och alla andra så ni inte blir arga.

I övrigt så flyter det bra! Men snart är det väll så satans kallt ute så att inget flyter längere. Antingen fryser man fast i isen/vintern eller så glider man igenom den. Ska försöka med det senare alternativet. Mycket behagligare att åka pulka än att vara pulkabacken själv...

To be continued

RSS 2.0